СХАНДОНГ РИЦХТОНЕ ИНДУСТРИАЛ ЦО., ЛТД.налази се у индустријској зони кисхуи, донгиинг граду. Близу је највеће луке на северу Кине - луке Кингдао. То је већи произвођач мотоциклистичких гума и гума у ​​континенталној Кини.

Наша компанија је 2014. године ставила у најнапреднију линију за производњу гума; Користите технологију аутомобилских гума која спаја напредну технологију Тајвана и Јапана за производњу мотоциклистичких гума. Фабрички у складу са поступком производње гума од сировина до биљке до готове гуме. Различити типови добро опремљених лабораторија запошљавају водеће индустријске истраживаче у технологији гума, континуираном усавршавању и иновацијама, како би се осигурало да пнеуматик такође може да покаже своје боље перформансе у изузетно тешким условима. Добијамо сертификат о ИСО9001а € ЦЦЦа € Е-МАРКа € ДОТ итд.

„УЧИНИ БОЉЕ“ као маркетиншку филозофију. Придржавајући се „квалитета Прво, интегритета, да будемо креативни и тежимо вишем“ веровању. После формуле експеримента и прилагођавања технологије, наше гуме су већ ушле на тржиште са најповољнијом ценом и најбољом квалитетом за све наше купце.

Топло поздрављамо све клијенте из земље и иностранства да посете нашу фабрику и међусобно сарађују.